Přeskočit na obsah
1
Z paluby

Kde všude lítají „galiny“ z Plzně

24. 5. 2017

Kuchyňky z Plzně cestují dokonce i na druhou polokouli - geograficky nejvzdálenějším odběratelem je Air New Zealand. Jistě budete znát největší letecké magnáty Aeroflot, British Airways, Air France, United Airlines, nebo nízkorozpočtové easyjet, Wizz Air a další. Víte ale, že na interiéry vyráběné šikovnýma českýma rukama byste narazili také na palubě společností z Argentiny, Bahrajnu, Kuvajtu, Filipín, Bruneje, Kataru, Singapuru, Namibie či Uzbekistánu? Dokonce i šťastlivci dovolenkující na Mauriciu popíjeli cestou sem kávu uvařenou personálem Air Mauritius v galley pocházející z Plzně.

I další společnosti se mohou pochlubit zajímavými „nej“ a různými vychytávkami pro zpříjemnění vašeho letu. Třeba na palubě JetBlue Airways, které spolu s American Airlines patří mezi největší zákazníky Zodiacu, si můžete ve speciálně upravené kuchyňce zvané „Market Place“ sami během letu vzít chlazený nápoj nebo něco k zakousnutí. Narazíte na ni v Airbusu A321, který je nasazen hlavně na lince mezi NYC a LA.

A na závěr ještě jeden interní vtípek ze seznamu zákazníků Airbusu: zatímco někdo má to štěstí a operuje pod vzletným označením Eagle Aviation, Spring Airlines nebo Tiger Airways, zkuste si představit, jak letištní personál vyvolává cestující společnosti Nas Air… :-)

Photoright by Airbus

Mohlo by vás zajímat

Těšte se na náborový den Safran v Rokycanech

Těšte se na náborový den Safran v Rokycanech

Z paluby Akce Kariéra

Pořádáme náš první náborový den v novém provozu v Rokycanech.
17. 10. 2024
Zapoj se do trainee programu 2024/25

Zapoj se do trainee programu 2024/25

Trainee program Z paluby Kariéra

Studenti, nastartujte svou kariéru u nás v Safranu!
18. 9. 2024
Výroba v Rokycanech je v plném proudu

Výroba v Rokycanech je v plném proudu

Z paluby

Naše nová hala v Rokycanech byla otevřena. Interiéry do letadel Airbus A330 budou nově vyráběny právě tady. Přibude k nim i výroba interiérů do…
3. 7. 2024

Prohlédněte si kde můžete pracovat. Nebo se chcete raději podívat na volné pozice?

Plzeň

Plzeň

Nabíráme montéry Rozšiřujeme tým

V roce 2001 jsme postavili první budovu na Borských polích. Od té doby se prostory společnosti rozrostly, k původní hale přibyly další tři. Kromě moderní výroby zde najdete i originální plně…
Rokycany

Rokycany

Nabíráme montéry Přijímáme ihned

Naše zbrusu nová moderní hala byla dokončena na jaře 2024. Vyrábíme zde odpočinkové místnosti a toalety do větších letadel Airbus A330 a také interiéry do Boeingů 777.